Ei wrap

Ei wrap

Zo maak je het: 

Je hebt een of twee eieren per persoon nodig om deze ei-wrap te maken.

  • Zet een koekenpan op het vuur en doe hier wat olijfolie in. Zorg ervoor dat de pan goed warm is. Je kunt allerlei soorten groenten gebruiken, kijk maar in je koelkast. Hier zijn soepgroenten gebruikt, maar uitjes, tomaten, worteltjes, prei, het kan allemaal, je moet ze wel in kleine stukjes snijden. 
  • Bak de groenten in de pan tot ze gaar zijn. 
  • Breek ondertussen een ei in een kom en roer het eiwit en eigeel door elkaar.
  • Bak het ei in een andere koekenpan, eerst de ene kant tot de bovenkant droog is, daarna de andere kant nog even.
  • Meng de tomatenpuree, de peterselie, tijm, knoflook, peper en zout in een ander pannetje. Maak het warm.
  • Leg het ei op een bord, daar bovenop de gebakken groenten en als laatste de tomatenpureesaus.
  • Rol het op, wrappen maar!